12

Site Manager Logistics

Hoogeveen, The Netherlands, GKN Aerospace [1222]

Field(s) of expertise
Business Administration and Finance
Job type
Permanent
Education
Bachelor
Deadline
Closed

About this job

Als Logistical manager geef je functioneel/hiërarchisch leiding aan de L-leads binnen de site. Je zit in het multidisciplinair Site MT. Je stuurt op tactisch/strategisch niveau en zorgt daarbij voor structurele logistieke verbeteringen conform de logistieke standaarden en je ontwikkelt die standaarden verder.

In het Site MT werk je nauw samen met de site director en met de andere functionele managers. Gezamenlijk bepalen jullie de tactische/strategische agenda van de unit. Operationeel/ hiërarchisch rapporteer je aan de Site Director Papendrecht, functioneel rapporteer je aan de Director Logistics van Aerostructures.

We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een marktconform salaris, winstafhankelijke uitkering en 42 vakantiedagen.

Responsibilities

  • Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van de logistieke organisatie binnen de site.
  • Je zorgt dat gewerkt wordt volgens de standaarden en dat die standaarden goed werken.
  • Je bepaalt en implementeert logistieke standaarden en ziet toe op toepasbaarheid en naleving daarvan.
  • Operationeel heb je een grote rol in het zorgen voor structurele logistieke verbeterplannen binnen de middenvelden met focus op OTD, doorlooptijdverkorting en working capital reductions. Belangrijk hierbij is het goed positioneren van ketenregie voor aan de klant leverende middenvelden.
  • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de operational buyers binnen de middenvelden en een intensieve samenwerking met procurement om performance van suppliers te verbeteren.

Profile

Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding en hebt ervaring met het aansturen van teams en het implementeren van logistieke besturingsprocessen.

Je bent in staat strategische doelstellingen te vertalen naar doelstellingen voor jouw teams. Je hebt ervaring met het sturen van om verbeter- en veranderprocessen.

Als people manager weet jij wat de sterke kanten zijn van je teamleden en deze te benutten om gezamenlijk de logistieke doelstellingen te halen.

For information on how the personal data in your application is processed, please see the GKN Aerospace Privacy Policy.